Binnen gekomen: Ik heb een perfecte kraamtijd gehad bij Tirza. Ze heeft mij en me gezin goed opgevangen, ook tijdens de ziekenhuisopname. Begeleid goed met de borstvoeding. Tirza je bent een toppertje. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan heb. Binnen gekomen  Zeer tevreden over de kraamverzorgende & kraamzorginstelling!

Binnen gekomen: Ik heb in het begin enige moeite met de borstvoeding gehad, maar dankzij Lidy onze kraamverzorgende ging het later super. Later alsnog gestopt, maar de zorg was goed!

Binnen gekomen Helemaal TOP!

Binnen gekomen Super fijne kraamweek gehad! Eerste dag Wilma en de rest van de week Annemarie, UITSTEKENDE ZORG!

Binnen gekomen Tirza, we hebben een hele fijne kraamtijd gehad! De klik was er!! Ook naar Raf, heb echt ontzettend genoten hoe je hem overal bij betrekt! We kunnen iedereen jou aanraden!

Binnen gekomen  Lidy is TOP en verstaat haar vak! Binnen gekomen Bedankt voor de fijne dagen!

Binnen gekomen Wij hebben een super week gehad met Geraldine en hadden het niet willen missen!

Binnen gekomen Helaas kan ik geen UITSTEKEND aanvinken op de enquête, anders had ik dat gedaan. Jullie zijn een aanrader. Veel dank!

Binnen gekomen Ik heb een hele leuke kraamtijd gehad. Bedankt, jullie zijn SUPER! Binnen gekomen Hadden ons geen betere en lievere kraamzorg dan Tirza kunnen wensen!

Binnen gekomen Zeer tevreden over de kraamzorg. Binnen gekomen Geraldine was zeer kundige op het gebied van borstvoeding en heeft veel geduld!

Binnen gekomen Tanja is heel prettig in de omgang. Veel respect voor de wijze waarop zij zich aanpast in onze huiselijke situatie.

Binnen gekomen Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad dankzij de lieve, betrokken zorg van Tirza! Zielsgelukkig dat de borstvoeding dit keer succesvol is! DANK!

Binnen gekomen Lidy bedankt voor de goede zorg! Binnen gekomen Annemarie is een topper!! Ze heeft ons heel goed geholpen! Ze is heel lief voor Nisal.

Binnen gekomen Goede hulp, er werd ook goed naar onze wensen geluisterd. Heel prettig! Binnen gekomen Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor het hele gezin.

Binnen gekomen I find it to be a very good service, Wilma was very helpful Binnen gekomen We hebben een hele leuke, fijne kraamweek gehad zowel voor de ouders als voor de kinderen!

Binnen gekomen We hebben het heerlijk ervaren, je merkt de passie waarmee gewerkt wordt. Binnen gekomen Leuke kraamtijd en het gaat gelukkig goed met ons alle vier!

Binnen gekomen We hebben een hele fijne tijd gehad! Je bent een hartelijk mens. Tip: Geloof in jezelf, je doet het goed! Binnen gekomen Wij hebben echt een super kraamweek gehad dankzij Tirza. Heel erg bedankt daarvoor.

Binnen gekomen Ga zo door en bedankt voor alles! Binnen gekomen  Ik vond het heel fijn dat Annemarie elke ochtend bij mij was. Ik heb veel hulp van haar gekregen op het gebied van borstvoeding, en we konden samen goed met elkaar communiceren. Ze is een hele leuke en fijne gezellige kraamverzorgende.

Binnen gekomen Ik heb een leuke kraamverzorgende gehad en wil haar nog heel veel bedanken voor de hulp die zij heeft aangeboden. Bedankt voor alles!

Binnen gekomen Ik zou als ik jullie was ook een enquête houden op jullie website. Dan kunnen de mensen die zich bij jullie aanmelden de enquête bekijken en de meningen van andere mensen lezen hoe ze over jullie denken ( in positieve zin).

Binnen gekomen Annemarie, je bent fantastisch!

Binnen gekomen De kraamperiode is prima verlopen. Ik heb optimaal kunnen genieten van de baby en onze andere twee kinderen hebben het dankzij Wilma het ook als leuk en gezellig ervaren.

Binnen gekomen : Op dag twee is Evelien begonnen. Daarvoor Tirza, die helaas niet de uren kon leveren de eerste dag die wij nodig hadden. Wij zijn erg blij met de wisseling geweest!

Binnen gekomen: Wij zijn goed geholpen, op elke vraag kregen we duidelijk antwoord. De sfeer relaxt, informeel, niet statig en er was goede communicatie.

Binnen gekomen: Wij zijn super tevreden over alles. BEDANKT!

Binnen gekomen: Ik heb een super kraamweek gehad en heb heel veel aan de tips gehad en veel geleerd! het was ook heel gezellig, wat ik zeker niet onbelangrijk vind.

Binnen gekomen:Ik heb een hele fijne kraamweek gehad met Tirza. Veel aandacht voor Thijmen & mij maar ook voor mijn man & zoon Jelmer! Bedankt voor de fijne tijd en begeleiding vooral bij de borstvoeding!

Binnen gekomen: Heb er erg veel aan gehad, vooral met de borstvoeding. Enorm bedankt voor alle hulp. Zeer gewaardeerd! Binnen gekomen: Lekker gepuzzeld met oma.

Binnen gekomen: Erg blij met Annemarie, een professionele kraamverzorgende met een persoonlijke, gezellige en vriendelijke benadering! Erg tevreden. Bedankt!

Binnen gekomen: We missen een vakje “zeer goed” op enquêteformulier, want zo hebben wij het ervaren. Wat hebben wij geboft met Tirza. Ze heeft ons super begeleid en ondersteund met de zorg voor Oukje. Daarnaast heeft Tirza ons zelfvertrouwen gegeven, iets wat vooral bij mama nog moest groeien. We gaan Tirza haar gezelligheid en huiselijkheid missen en hopen haar weer te zien bij een eventueel volgende kindje. Lieve Tirza, bedankt voor alles. Je hebt er een onvergetelijke tijd van gemaakt!

Binnen gekomen: Wij zijn zeer tevreden over de kraamperiode met Annemarie. Zeer professioneel en heel sociaal! We hebben ontzettende veel van haar geleerd. Heel erg bedankt!

Binnen gekomen: Het was voor ons een hele fijne week. In het ziekenhuis hadden zij het erg druk. Dus wij waren blij dat de kraamverzorgende ons rustig uitleg gaf thuis, gepaard met goede zorg.

`